Delta en Zeelandnet gaan mobiele telefoondienst aanbieden

Delta gaat samen met het dochterbedrijf Zeelandnet een mobiele telefoondienst lanceren. Vanaf mei worden sim-only abonnementen aangeboden waarmee voordelig naar België en mobiele nummers gebeld kan worden via het KPN-netwerk.

Kabelbedrijf Delta lanceert in mei dit jaar mobiele diensten voor zijn abonnees, als MVNO op het netwerk van KPN. Op de website staat nu een peiling met keuze uit twee namen: Delta Mobiel en Zeelandnet Mobiel. Welke het wordt, wil het bedrijf in mei bekendmaken. Ook de prijzen en voorwaarden komen pas op dat moment.

Vast staat wel dat het sim-only wordt, uitsluitend bedoeld voor de abonnees, “voor de Zeeuw”, zoals een woordvoerster van Delta het formuleert. Delta biedt voordelige tarieven voor roaming op Belgische netwerken, lagere tarieven voor bellen naar andere mobiele abonnees op het netwerk en naar één vast nummer van Zeelandnet. De plannen zijn in april vorig jaar al aangekondigd. Toen ging men nog uit van een lancering in het eerste kwartaal

Voordeliger bellen via de buurlanden is overigens niets nieuws, KPN heeft al enkele jaren een buurlandbundel voor 5euro per maand.

Geplaatst in de categorie Mobile. Permanente link naar dit bericht. Reacties kun je volgen via RSS feed van dit bericht. Laat een reactie achter of verstuur een trackback naar de trackback URL.

Eén reactie

 1. Arno
  Geplaatst op 15 mei 2012 om 10:04 | Permalink

  Via Facebook (de discussie is inmiddels door Delta van Facebook gehaald) bleek dat Delta mobiel geen mogelijkheid biedt om gebruik te maken van mobiel internet in het buitenland.
  Dus wel voordelig bellen over de grens maar geen een internet.
  Naar mijn mening een grove tekortkoming mede omdat het gaat om een pilot en je daarmee juist de mogelijkheden wilt verkennen.

Een reactie plaatsen

Je mailadres wordt niet publiekelijk getoond en nooit verschaft aan derden. Verplichte velden zijn gemerkt met *

*
*

Je kunt de volgende HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • NEEM CONTACT MET ONS OP

  [contact-form-7 id="513" title="CF-widget"]