Het belang van contentmarketing in online B2B markt [infographic]

Contentmarketing is een populair marketinggebied. Voor veel bedrijven één van de grootste online prioriteiten van dit moment en dat geldt ook voor B2B-organisaties. Bekijk onderstaande infographic, het komt voort uit een onderzoek over de laatste stand van zaken van B2B-contentmarketing.

Uit het onderzoek blijkt dat B2B-marketeers contentmarketing inzetten om doelstellingen te behalen op het gebied van ‘brand awareness’, ‘customer acquistion’ en ‘lead generation’. Voor B2B-organisaties is de grootste uitdaging het produceren van voldoende content.

Is contentproductie ook voor uw organisatie een zware opdracht?
Neem contact met ons op en vraag naar onze online redactie- en distributiemogelijkheden voor ondersteuning bij de productie van uw online content.

Bekijk onderstaande inforgraphic om alle resultaten van het onderzoek te bekijken of download het onderzoeksrapport (PDF).

 

Twitter-na-LinkedIn-het-populairste-netwerk-voor-B2B-contentmarketing-infographic

 

 

 

 

 

Geplaatst in de categorie Facebook, Google+, LinkedIn, SocialMedia, Twitter. Permanente link naar dit bericht. Reacties kun je volgen via RSS feed van dit bericht. Laat een reactie achter of verstuur een trackback naar de trackback URL.

Een reactie plaatsen

Je mailadres wordt niet publiekelijk getoond en nooit verschaft aan derden. Verplichte velden zijn gemerkt met *

*
*

Je kunt de volgende HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    [contact-form-7 id="513" title="CF-widget"]