iPad for Business Survey 2012

Sinds de lancering in januari 2010, is de iPad onderdeel geworden van het dagelijks leven voor zo’n 60 miljoen gebruikers wereldwijd.

Er is veel geschreven over de iPad als een ‘stay-at-home apparaat, vooral gebruikt in de woonkamer in een ‘achterover-geleunde’ context.
Volgens een recent onderzoek onder Amerikaanse consumenten leren we dat maar liefst 60% van de iPads nooit het huis verlaat, 70% van het gebruik vindt plaats in de huiskamer.
Onderstaand rapport geeft een wereldwijd overzicht van het iPad-gebruik onder IT personeel en zakelijke beslissers en suggereert dat deze professionals de tablet anders gebruikt dan de brede consumentenpopulatie.
Ook jouw organisatie kan actiever gebruik maken van internet en nieuwe media!

Neem contact op voor een workshop op maat voor uw organisatie, we leren je hoe je eenvoudig eigen nieuws maakt en nieuwe media kunt inzetten ter ondersteuning van de organisatie doelstellingen.
Doe mee!
Participate your future!

Geplaatst in de categorie Mobile, Nieuws, SocialMediamet als trefwoord(en) , , , . Permanente link naar dit bericht. Reacties kun je volgen via RSS feed van dit bericht. Laat een reactie achter of verstuur een trackback naar de trackback URL.

Een reactie plaatsen

Je mailadres wordt niet publiekelijk getoond en nooit verschaft aan derden. Verplichte velden zijn gemerkt met *

*
*

Je kunt de volgende HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    [contact-form-7 id="513" title="CF-widget"]