Lees hier hoe je Facebook games en apps kunt blokkeren.

Spelletjes en App verzoeken op Facebook kunnen nogal hinderlijk zijn!
Hoe blokkeer je die vervelende toepassing en verzoeken?
Hieronder  zie je hoe je een Facebook-spel of toepassing kunt blokkeren.

 

Stappen:

  1. Vanuit je nieuwsfeed (hoofdpagina), scroll naar beneden aan de linkerkant totdat je de “Apps Center” kunt selecteren. Klik erop. Als je de vermelding  niet ziet kan het nodig zijn om de “meer” te klikken aan de onderkant van het items in de linkerkolom.
  2. In het centrum paneel zie je alle uitnodigingen en verzoeken.
  3. Beweeg over het verzoek met je muis totdat er een kleine “X” verschijnt in de rechter bovenhoek van het item. Klik erop.
  4. De box  zal veranderen, waardoor je extra opties krijgt om alle verzoeken te blokkeren voor de afzender en / of alle verzoeken van de app.

Over het algemeen is alleen de app blokkeren voldoende. Echter, als iemand consequent onzin stuurt, dan kan je de “negeer alle verzoeken van deze afzender” overwegen.

Door het blokkeren van games en bepaalde app verzoeken, kan je weer zonder ergernissen verder met Facebook.

Geplaatst in de categorie Facebook, SocialMediamet als trefwoord(en) . Permanente link naar dit bericht. Reacties kun je volgen via RSS feed van dit bericht. Laat een reactie achter of verstuur een trackback naar de trackback URL.

Een reactie plaatsen

Je mailadres wordt niet publiekelijk getoond en nooit verschaft aan derden. Verplichte velden zijn gemerkt met *

*
*

Je kunt de volgende HTML gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    [contact-form-7 id="513" title="CF-widget"]